Vortex ipari levegő hűtők, vezérlőszekrény hűtő rendszer

VORTEX ipari vezérlőszekrény hűtő rendszer

Meech ipari vezérlőszekrény hűtő rendszere hideg levegőellátás segítségével akadályozza meg a szekrények túlfűtését. A rendszer megelőzi a szennyeződések, úgy mint a por vagy a nedvesség bejutását a szekrénybe.

Az általánosan használatos ventillátorokkal szemben Meech vezérlőszekrény hűtő rendszere ideális megoldást jelent. A vezérlőszekrény szíve az úgynevezett Vortex fúvóka. A Vortex fúvóka által előállított hideg levegő speciális alkatrészen keresztül jut be a légtérbe. A Vortex fúvóka ellentétes végén keletkező meleg levegő egy hangtompítón keresztül jut vissza a levegőbe.

Vezérlőszekrény hűtő / termékkód: 70000

VORTEX ipari levegőhűtők, levegő fúvókák

Meech Rozsdamentes acél Vortex fúvókája a sűrített levegőből két extrém légáramlatot állít elő: egy rendkívül hideg és egy rendkívül forró légáramot. A sűrített levegő oldalsó szögből érkezik a forgó kamrába. A fúvóka belsejében keletkezett levegőoszlop ezután gyors forgásba kezd (akár 1 millió fordulat/m). A levegőoszlop külső részén gyorsan mozog a levegő, nagy energiával és magas hőfokkal rendelkezik.

A légoszlop közepében lévő levegő lassúbb mozgású, kis energiát, illetve alacsony hőfokot mutat. A forró levegő a fúvóka egyik, míg a hideg levegő a másik végén távozik. Vortex fúvókák nem rendelkeznek mozgó alkatrészekkel. Vortex fúvókák a bevezetett levegőnél 50°C-kal alacsonyabb hőfokot, illetve akár 110°C forróságú levegőt tudnak előállítani.

Meech Légtechnológia Vortex Hűtő Sorozata Vortex Cső technológiáját, mint hideg levegőforrást használ fel az ipari eljárások széles skálájában. A sorozatban találhatóak Kapcsolótábla Hűtők, amelyek elektromos szekrények / fülkék hűtésére, Hűtő Pisztolyok helyi hűtésre, illetve a Vortex Csövek termék vagy gépek hűtésére hivatottak. 

Mivel a Vortex cső kizárólag sűrített levegővel működik, a hagyományos hűtő eljárásokkal szemben ezért egy sor előnnyel rendelkezik. A változatos felhasználás és méretei mellett nincs mozgó alkatrésze, nem használ áramot és karbantartást egyáltalán nem igényel.