Elektrosztatikus, ionizátor berendezések tartozékai, kiegészítők, feltöltődést mérő eszközök

Elektrosztatikus, ionizátor berendezések tartozékai, kiegészítők, feltöltődést mérő eszközök

A DC magasfeszültségű elosztókat a DC tápegységekhez terveztük, hogy egyszerre több ionizáló egység is működhessen egy tápegységről. Igény szerint kettes illetve négyes elosztókkal érhetjük el, hogy egyidejűleg több ionizátort működtessünk.

Az elosztók 500 mm hosszúságú kábellel és csatlakozókkal vannak ellátva.

Működés
Az elosztók negatív és pozitív párban kerülnek leszállításra. Az elosztót a DC nagyfeszültségű tápegység megfelelő csatlakoztatójára helyezzük, majd az ionizátorokat az elosztókra. Fontos emlékezni az üzembehelyezéskor, hogy az inizátorok kábeleiből a pozitív megy a pozitív elosztó, míg a negatív a negatív elosztó egyik részébe.

DC Magasfeszültségű elosztók letölthető adatlap(ok)


Meech 983v2 & 984v2 teszt készlete lehetővé teszi a sztatikus feltöltődés bemérését, illetve az ionizáló berendezések működésének ellenőrzését.

A 983v2 modell nagyméretű LCD kijelzője egyszerűvé teszi a sztatikus feszültség leolvasását.

További információért lásd a 983v2 adattáblát. A 984v2 modell egy ion kijelző mind AC, mind pedig DC ionizátorokhoz. A LED kijelző kimutatja az ionok jelenlétét, illetve hiányát.

Csökkent mérőeredmény az ionizátor tisztításának szükségét jelenti. További információért lásd a 983v2 adattáblát.

Teszt Készlet - 983v2 & 984v2 elektrosztatikus töltöttség mérése letölthető adatlap(ok)


Teszt Készlet - 983v2 & 984v2 elektrosztatikus töltöttség mérése video(k)

A Meech Hyperion rúd integrált tápegységgel rendelkezik, Meech Hyperion BarMaster programozójának használatával pedig még hatékonyabb eredményt érhetünk el. Az egyedi tervezésű programozó készülék inline csatlakoztatható a 24V feszültségű tápegységre, mellyel állítható a teljesítmény illetve a szegecsek szennyeződésekor riasztás választható. Amint a programozás befejeződik, a BarMaster lekapcsol. Újraindításnál a korábban programozott adatokat értelmezi a rendszer.

Hyperion Barmaster programozó készülék letölthető adatlap(ok)


Meech 983v2 Sztatikus feltöltődés mérőműszer pontosan beméri a felületi elektrosztatikus feltöltődés nagyságát. Gyors és egyértelmű mérést végez, használata könnyű.

A 983v2 üzemelése lehet “Folyamatos” vagy “Legmagasabb” üzemmódban, ahol a feltöltődés szintjét vagy a legmagasabb értéket lehet meghatározni. Alkalmas minden olyan környezet és anyag bemérésére, ahol az elektrosztatikus feltöltődés előfordulhat; gyártógépek bemérésére, karbantartáshoz, ellenőrzéshez illetve minőségellenőrzéshez is használható.

983v2 Sztatikus feltöltődés mérő műszer letölthető adatlap(ok)


983v2 Sztatikus feltöltődés mérő műszer Technikai Adatok

Meech 984v2 Ionérzékelő műszer mind AC illetve DC típusú ionizátor berendezések ionkibocsátó teljesítményét méri. Az ionok jelenlétét színes kijelző lámpák mutatják, illetve DC egységeknél az ionok polaritását is jelzi. A 984v2 rendszeres használatával az ionizátorok tisztítása, karbantartása ütemezhetővé válik, az ionizátorok működése optimalizálható.

984v2 Ionérzékelő műszer letölthető adatlap(ok)


984v2 Ionérzékelő műszer Technikai Adatok

A 990SRM Meech egy kis, zseb méretű mérűműszere, amely felületi ellenállás mérésére és az ellenállást a földhöz méri. A 990SRM mérési tartománya 103 - 1012 Ohm / square, pontossága ± ½ . Hasznos eszköz az elektrosztatikus feltöltődést generáló alkalmazások körében, illetve elektrosztatikus feltöltődéssel kapcsolatos problémáknál.

990SRM Felületi Ellenállás mérőműszer letölthető adatlap(ok)


990SRM Felületi Ellenállás mérőműszer Technikai Adatok

Kapcsolatfelvétel / ajánlatkérő