Sztatikus feltöltődést generáló rudak, fejek és tápegységek

Az iparban léteznek olyan alkalmazások, ahol szükség van az elektrosztatikus feltöltődésre.

  • Az IML technológiában,
  • vagy amikor a termelésben címkék,
  • papír vagy
  • műanyag rögzítése a cél, generátorra van szükség.

Meech számos generátort kínál 20KV-tól 50Kv-ig, mely termékek világszerte használatosak. Meech sokrétegű termékeivel igen flexibilis megoldások érhetőek el.

Meech termékeit Dufon Antisztatikus szállítja Önhöz, szakembereivel készségesen áll rendelkezésére az elektrosztatikus feltöltődéssel kapcsolatos helyzetek megoldására.

Sztatikus feltöltődést generáló rudak, fejek

A 994 HYDRA is egy lekicsinyített IML technológia rendszer. Kis tárgyak fröccsöntésénél különösen hasznos. Például a joghurtos dobozok, italos palacok kisebb átmérővel rendelkeznek, nyilván a rögzítéshez kisebb rögzítőfejekre van szükség.  

Az alap rendszer négy vagy hat rögzítő kábellel ellátott Árambiztos elosztófejből áll. Az egység rögzítő lábazata 50mm x 86mm. Az elosztó a rögzítő fejek egymástól független működését teszi lehetővé.

Hyperion 929IPS kisméretű pulzus DC ionizátor rúd beépített tápegységgel (Integrated Power Supply -IPS). 24V DC-vel a 929IPS erőteljes ionizálást eredményez közeli illetve közép távolságú alkalmazásoknál max.500mm-ig. Erőteljes ionizálás szükséges modern, gyors gépek esetében, mely követelménynek a Hyperion 929IPS kiválóan megfelel. Kis méretének (26 x 43mm) köszönhetően könnyen felszerelhető nyomda és konfekcionáló gépekre.

994 Hydra miniatűr IML Rögzítő rendszer letölthető adatlap(ok)


994 Hydra miniatűr IML Rögzítő rendszer video(k)

A 993R nagy hatékonyságú Meech rúd a DC sztatikus generátorral együtt használandó.

Árambiztos szegecsei szikramentesen garantálják az egyenletes, irányított rögzítést még szakaszos felhasználásokban is túlterhelés okozta leállás nélkül.

993R Sztatikus elektromosságot generáló rúd letölthető adatlap(ok)


A 995R Karom formájú rögzítőt öntött fólia felhasználáshoz tervezték. Az öntött fólia szélét gyűrődésmentesen a lehűtött tekercselőhöz tudjuk rögzíteni. Az áram biztos titán szegecsek szikramentes rögzítést biztosítanak A 995-Karom a 992v3 (30kV, vagy 50kV) generátorról üzemeltetjük..

995R Karom formájú rögzítő letölthető adatlap(ok)


Elektrosztatikus töltöttséget generáló berendezések tápegységei

A 994IML Sztatikus Generátort az ügyfelek igényei alapján fejlesztettük ki. Így jött létre ez a kis méretű, könnyű, jó árfekvésű berendezés. Meech 994-IML 0-20kV terjedelmű negatív polaritást biztosít a Meech Hydra IML rendszerekhez.

994IML Sztatikus Generátor letölthető adatlap(ok)


994IML Sztatikus Generátor video(k)

Meech Model 992v3 30kV Sztatikus Generátora a felületen egy szabályozható, átmeneti sztatikus feszültséget generál.

A 992v3 állítható magasfeszültséget 0-30kV-ig, vagy 0-500 µA intervallumban állandó áramerősséget biztosít. A kiválasztott magasfeszültség illetve áramerősség egy digitális kijelzőn követhető. A gép állíthatósága felhasználások sorát teszi lehetővé.

A 992v3 a 993R szikramentes rúddal (lásd külön adattáblában) kerül forgalomba negatív vagy pozitív töltés kibocsátó funkcióval.

992v3 30kV Sztatikus Generátor letölthető adatlap(ok)


992v3 50kV Sztatikus Generátor letölthető adatlap(ok)


A Hyperion 994CG Kompakt IML Generátor a Hyperion sorozat első generátora. Meech kifejezetten az In Mould Labelling – az IML piac tevékenységéhez tervezte a 994CG terméket, mivel kis méretének köszönhetően a robot karok végére is felszerelhető a készülék.

A 994CG az egyetlen generátor, mely 4 x 25 kV kimenettel rendelkezik, így Meech Hydra egységei elosztó használata nélkül is csatlakoztathatóak. 21-30V DC csatlakozásával a piacon jelenleg elérhető egyik legerősebb IML Generátorok közé sorolható.

Hyperion 994CG - Compact Generátor letölthető adatlap(ok)


Kapcsolatfelvétel / ajánlatkérő