IML (In Mould Labeling) címkézési technológiai gépek

In mould labeling a címkézés egy népszerű módszere, melynek során fröccsöntött alkatrészeket, szórakoztató elektronikai cikkeket, valamint műanyag palackokat díszítenek. Az eljárás alapja a sztatikus elektromosság generálása, mellyel a kiválasztott címke pontos elhelyezése biztosítható, a kívánt felületre rögzíthető amíg a műanyag fröccsöntés lezajlik. Mindamellett, hogy az IML több dekorációs lehetőséget tud biztosítani, kopásállóbbnak is bizonyul, mint más módszerek.

IML gépek

A 994 HYDRA is egy lekicsinyített IML technológia rendszer. Kis tárgyak fröccsöntésénél különösen hasznos. Például a joghurtos dobozok, italos palacok kisebb átmérővel rendelkeznek, nyilván a rögzítéshez kisebb rögzítőfejekre van szükség.  

Az alap rendszer négy vagy hat rögzítő kábellel ellátott Árambiztos elosztófejből áll. Az egység rögzítő lábazata 50mm x 86mm. Az elosztó a rögzítő fejek egymástól független működését teszi lehetővé.

Hyperion 929IPS kisméretű pulzus DC ionizátor rúd beépített tápegységgel (Integrated Power Supply -IPS). 24V DC-vel a 929IPS erőteljes ionizálást eredményez közeli illetve közép távolságú alkalmazásoknál max.500mm-ig. Erőteljes ionizálás szükséges modern, gyors gépek esetében, mely követelménynek a Hyperion 929IPS kiválóan megfelel. Kis méretének (26 x 43mm) köszönhetően könnyen felszerelhető nyomda és konfekcionáló gépekre.

994 Hydra miniatűr IML Rögzítő rendszer letölthető adatlap(ok)


994 Hydra miniatűr IML Rögzítő rendszer video(k)

A 995R Karom formájú rögzítőt öntött fólia felhasználáshoz tervezték. Az öntött fólia szélét gyűrődésmentesen a lehűtött tekercselőhöz tudjuk rögzíteni. Az áram biztos titán szegecsek szikramentes rögzítést biztosítanak A 995-Karom a 992v3 (30kV, vagy 50kV) generátorról üzemeltetjük..

995R Karom formájú rögzítő letölthető adatlap(ok)


A 994IML Sztatikus Generátort az ügyfelek igényei alapján fejlesztettük ki. Így jött létre ez a kis méretű, könnyű, jó árfekvésű berendezés. Meech 994-IML 0-20kV terjedelmű negatív polaritást biztosít a Meech Hydra IML rendszerekhez.

994IML Sztatikus Generátor letölthető adatlap(ok)


994IML Sztatikus Generátor video(k)

Kapcsolatfelvétel / ajánlatkérő