IonWash
3D gyártott komponensek komplett tisztítása

IonWash fúvókás tisztító rendszer a száraz szennyeződések eltávolítására

A Meech bejelentette legújabb, IonWash néven bevezetett fejlesztését.

 Többek között az autóipar, a repülőgépipar és az elektronika területén a 3D gyártott komponensek szennyezésének gyors és következetes eltávolítására szolgál. A szabadon álló 3D komponens tisztítórendszer rendkívül hatékonyan ionizál. A kézi tisztítást, illetve annak kiszámíthatatlan eredményét kiváltva rendkívül hatékonyan, légáramlással le illetve elszívja a szennyeződést.

„Az IonWash-t a könnyű használhatóság illetve a hatékony tisztítás érdekében fejlesztettük ki" - magyarázza Adam Battrick, a Meech értékesítési igazgatója. "A 3D komponensek hagyományos tisztítása kézi, levegőpisztolyos lefúvással vagy lábpedállal irányított, sűrített levegős eszközzel történik. Mindkét tisztítási eljárás nagymértékben függ a kezelőtől, rapszódikus tisztítási minőséget eredményezve – a komponensek tisztítása egyenetlen, a légkörben lévő szennyeződés visszakerül a termék felszínére. IonWash ezen hiányosságokat lefedi, optimálissá válik a tisztítási folyamat.

Az IonWash kialakításának kulcsa a többirányú ionizáló levegőáramú fúvókák.

A rendszer 40 fúvóka kimenettel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a 3D komponens összes felületének letisztításához szükséges 16 darab többirányú fúvóka elhelyezhető legyen. A rugalmas kialakítás lehetővé teszi a tisztítandó komponensek egyenetlen felületeire irányított ionizált levegő optimális programozását - például járművilágítási klaszterekre vagy sebességmérő burkolatokra - a semlegesítő ionfelhő felszedi a szennyeződést. Ezzel egy időben nagy térfogatú negatív (vákuum) légáramlás kivonja a szennyeződést egy vákuumkamrába húzva, szűrés céljából. Nagy mennyiségű pozitív és negatív légáramlásoknak köszönhetően a ciklusidő jelentősen lerövidül.

Meech IonWash rendszere forradalmian új, fúvókás tisztító rendszer, mely száraz szennyeződések eltávolítására hivatott. 

Az IonWash Meech állítható, ionizátor fúvókáival a három dimenziós alkatrészek felületéről gyorsan és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. A három dimenziós ionizáló IonWash a legújabb innováció az alkatrész gyártás részét képező tisztítás területén.

További információk olvashatók a termék adatlapján!

Kapcsolatfelvétel / ajánlatkérő