IML technológia
műanyag csomagoláshoz elektrosztatikus feltöltődés generálása

IML Technológia

In mould labeling a címkézés népszerű módszere, mert egy lépésben megoldott a hagyományos soklépcsős dekorációs folyamat. Az IML (szerszámon belüli címkézés) során a fröccsöntött alkatrészeket, szórakoztató elektronikai cikkeket, valamint műanyag palackokat díszítenek. Az eljárás alapja a sztatikus elektromosság generálása, mellyel a kiválasztott címke pontos elhelyezése biztosítható, a kívánt felületre rögzíthető, amíg a műanyag fröccsöntés lezajlik. Mindamellett, hogy az IML több dekorációs lehetőséget tud biztosítani, kopásállóbbnak is bizonyul, mint más módszerek, hiszen a korábbi technológiáknál a címkék könnyen elcsúsztak, magas selejtszámmal szembesültek a felhasználók.

IML technológiához fejlesztette ki Meech 994 Hydra miniatűr IML rögzítő rendszerét, amelyet a gyártók könnyen alkalmazhatnak címkézéshez.

Ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol kis méretű tárgyak címkézése a feladat. Például joghurtos poharak vagy italos dobozok címkézésénél. A poharak, dobozok kis átmérője miatt a rögzítő fejeknek is kicsinek kell lennie.

Kapcsolatfelvétel / ajánlatkérő